CCT LED-szalag, 18W, 12V, védelem nélkül IP20

 
  • 1 / 5
 

Teljesítmény: 18W/m. LED diódák száma: 120/m. IP-védettség: IP20. Fényerősség: 1825lm/m. Színhőmérséklet: 2700K-6500K. Bemeneti feszültség: DC 12V.

Elérhetőség Raktáron (1347 m)
Ár Ft2 795 ÁFA nélkül
Ft3 550    
Termékkód 078071
Márka LED Solution
Kategória Színes RGB LED szalagok
Jótállás 3 év
 

A CCT LED-szalagoknál lehetőség van a fehér fény hőmérsékletének beállítására. Ez a beállítás egy vezérlő segítségével végezhető el, amelyet maga a LED-szalag és a tápforrás közé kell bekötni. A LED-szalagon az alapban 2 diódatípus van elhelyezve, meleg- és hideg fehér változatban. A vezérlő segítségével mindkét szín egymástól függetlenül bekapcsolható, kikapcsolható, illetve állítható a fényerejük. Mindkét szín bekapcsolása esetén egyesül a két fényhőmérséklet és a kijövő fény erőssége megközelítőleg 4500 K lesz.

Fogtuk az ezüstbevonatos alapú, aranyhuzallal összekötött LED diódákat, elhelyeztük őket a kétrétegű réz NYÁK-lemezen és létrehoztuk a kompromisszumok nélküli LED-szalagot. A kiváló paraméterek és a meghosszabbított, 3-éves garancia nálunk magától értetődő. A gyenge minőségű LED-szalagokkal ellentétben a mi szalagjaink nem veszítenek gyorsan fényerősségükből és az egyes LED diódák véletlenszerű meghibásodása sem fenyeget.

A 18W/m teljesítményből a szalag 1825lm/m fényt állít elő. A LED diódák sűrűsége 120db/m, ennek köszönhetően a szalag teljes hosszában egyenletesen világít. Ezt a szalagot, a LED diódákból származó hő elvezetése miatt, alumíniumsínbe kell ragasztani. Minden szalagunk 3M 300LSE öntapadó fóliával van ellátva, amely kiválóan tapad az alaphoz. Az alapnak simának kell lennie és a szalag felragasztása előtt alaposan zsírtalanítani kell.

A szalag IP-védettsége IP20, ami azt jelenti, hogy nincs víz sem por elleni védettsége. Minden általunk kínált LED-szalag állítható fényerejű.

A feltüntetett ár a LED-szalag 1 méterére vonatkozik. Egy hagyományos köteg hossza 5 méter. Igyekszünk a szalagokat lerövidíteni úgy, hogy az Ön által rendelt hosszra már hálózati kábel csatlakozzon, de hálózati kábel nélküli szalagot is kaphat. Ezért javasoljuk, hogy használja ki hálózati konnektoraink széles kínálatát.

Amennyiben 5 méternél hosszabb LED-szalagot készül bekötni, javasoljuk a szalagot mindkét végéről táplálni, ezáltal nem kockáztatja a fényerősség látható csökkenését.

Ha a LED-szalag beszereléséhez tanácsra van szüksége, használja az itt található útmutatót.

Ennek a szalagnak a leggyakoribb felhasználási módja: vitrinek, üzletkirakatok, folyosó fő- és dekorációs világítása, gipszkarton mennyezetek és falmélyedések dekorációs világítása, munkalapok és konyhaszekrények megvilágítása, lépcsők, dolgozószobák és irodák megvilágítása.

Hasonló termékek

Bekapcsolás max. hossza 5 m (10 m, ha mindkét végén csatlakoztatva van)
Bemeneti feszültség DC 12 V
Élettartam (?) akár 50 000 óra
Fény színe választható CCT
Fényáram (?) 1825 lm/m
IP-védelem (?) IP20
Jótállás 3 év
LED chip típusa (?) LED SMD2835 Sanan
LED-ek száma 120 LED/m
Működési hőmérséklet -15°C akár max. 45°C
Orsós tekercs 5 m
Sugárzási szög (?) 120°
Szalag szélessége 10 mm
Szalag vastagsága 2,4 mm
Színhőmérséklet (?) 2700-6500 K
Színvisszaadási index (CRI) (?) >80Ra
Teljesítmény (?) 18 W/m
Vághatóság percminden 5 cm-ben

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: