Panaszkezelés és áru visszaküldése

Az átvett árut azonnal csomagolja ki. Ha az áru sérült, legkésőbb a küldemény kézbesítését követő 24 órán belül fel kell velünk vennie a kapcsolatot. A szállítás során keletkezett sérülésekért nem vállalunk felelősséget. Ha ennél később jelzi nekünk a szállítás során keletkezett sérülést, sajnos már nem tudunk Önnek segíteni. Kérjük, hogy tartsa meg a csomagolást, mert szükség lehet rá a későbbi panasztétel során.

A gyors reklamációs / termékvisszaküldési ügyintézéshez használja online űrlapunkat.

Az online űrlapunkkal kapcsolatos problémák esetén kövesse az alábbi eljárást. 

Panasztétel során kövesse a következő lépéseket:

1) Töltse ki a Panaszbejelentő űrlapot. Letölthető MS WORD vagy PDF formátumban.

2) Küldje vissza az árut címünkre: EXPANDECO - LED Solution s.r.o., PANASZOK, FLK - Magyar Posta, Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18, Fót 2151, Hungary. Ne utánvéttel küldje az árut.

Ha a 14 napos határidőn belül küldi vissza az árut, kövesse a következő lépéseket:

1) Töltse ki az Elállás az adásvételi szerződéstől űrlapot. Letölthető MS WORD vagy PDF formátumban.

2) Küldje vissza az árut címünkre: EXPANDECO - LED Solution s.r.o., PANASZOK, FLK - Magyar Posta, Sikátorpuszta Hrsz.: 5453/18, Fót 2151, HungaryNe utánvéttel küldje az árut.

 

Üzletünkben a panaszokat a lehető leggyorsabban, de legkésőbb a törvény által megszabott 30 napos határidőn belül kezeljük. Ugyanakkor további információkat is fogunk Öntől kérni. A panaszkezelés során kapcsolatban maradunk Önnel. Ha a gyártási hiba feltételei teljesülnek, és ez nyilvánvalóan megállapítható, akkor új terméket küldünk Önnek raktárunkból.

Ha másként nincs feltüntetve, a gyártási hibákra 24 hónapos garancia vonatkozik. A panaszkezelés során az érvényes jogszabályoknak megfelelően járunk el. A törvények értelmében Ön a vásárlástól számított 14 napon belül jogosult visszaküldeni az internetes üzletben vásárolt árut.

A nem megfelelő használatból vagy tárolásból eredő károkért nem tudunk felelősséget vállalni.

Figyelem! A LED-lámpák elektronikus alkatrészeket tartalmaznak, és maximális napi világítási idejük egyszerre 10–12 óra. Az érték túllépése esetén nagyon gyorsan csökken az élettartamuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha hosszabb világítási idejű LED-lámpákra van szüksége.