CCT COB LED-szalag, 15W/m, 24V, védelem nélkül IP20

 
  • 1 / 5
 

Teljesítmény: 15W/m. LED diódák száma: 640/m. IP-védettség: IP20. Fényerősség: 1400lm/m. Színhőmérséklet: 2700K-6500K. Bemeneti feszültség: DC 24V.

Elérhetőség 30 napnál tovább
Ár Ft4 906 ÁFA nélkül
Ft6 230    
Termékkód 191194
Márka LED Solution
Kategória LED szalagok 14,4 W/m
Jótállás 3 év
 

A COB LED-szalagok fényporba ágyazott szalagok, aminek köszönhetően egyenletesen világítanak és a sugárzási szögük is nagyobb. Ez a CCT-szalag ráadásul egy vezérlő segítségével képes a fehér fény hőmérsékletének (színének) a változtatására a melegtől egészen a hidegig.

Ezeknél a szalagoknál magától értetődők a kiváló paraméterek és az 5 év prémiumgarancia. A gyenge minőségű LED-szalagokkal ellentétben a mi szalagjaink nem veszítenek gyorsan fényerősségükből és az egyes LED diódák véletlenszerű meghibásodása sem fenyeget.

A 15W/m teljesítményből a szalag 1400lm/m fényt állít elő. A LED diódák sűrűsége 640db/m, ennek köszönhetően a szalag teljes hosszában egyenletesen világít. Ezt a szalagot, a LED diódákból származó hő elvezetése miatt, alumíniumsínbe kell ragasztani. Minden szalagunk 3M 300LSE öntapadó fóliával van ellátva, amely kiválóan tapad az alaphoz. Az alapnak simának kell lennie és a szalag felragasztása előtt alaposan zsírtalanítani kell.

A szalag IP-védettsége IP20, ami azt jelenti, hogy nincs víz sem por elleni védettsége. Minden általunk kínált LED-szalag állítható fényerejű.

A feltüntetett ár a LED-szalag 1 méterére vonatkozik. Egy hagyományos köteg hossza 5 méter. Igyekszünk a szalagokat lerövidíteni úgy, hogy az Ön által rendelt hosszra már hálózati kábel csatlakozzon, de hálózati kábel nélküli szalagot is kaphat. Ezért javasoljuk, hogy használja ki hálózati konnektoraink széles kínálatát.

Amennyiben 5 méternél hosszabb LED-szalagot készül bekötni, javasoljuk a szalagot mindkét végéről táplálni, ezáltal nem kockáztatja a fényerősség látható csökkenését.

Ha a LED-szalag beszereléséhez tanácsra van szüksége, használja az itt található útmutatót.

A LED-szalag kiváló színvisszaadási értékeket ér el, mégpedig a CRI nagyobb, mint 90. A CRI kifejezi az értékelt fény hatását az alatta megfigyelt tárgyak színtorzulására a referenciafényhez viszonyítva – minél kisebb ez az érték, annál nagyobb a színtorzulás.

CRI lentilky

Ennek a szalagnak a leggyakoribb felhasználási módja: falak, helyiségek, vitrinek, bárszekrények, üzletkirakatok, ruhásszekrények fő- és dekorációs világítása, bútorok megvilágítása, gipszkarton mennyezetek és falmélyedések dekorációs világítása, munkalapok és konyhaszekrények megvilágítása, lépcsők, dolgozószobák és irodák megvilágítása.

Hasonló termékek

A fény színe választható CCT
A szalag magassága 2,4 mm
A szalag szélessége 10 mm
Bemeneti feszültség DC 24 V
Élethosszig tartó (?) akár 50 000 óra
Elválaszthatóság percminden 5 cm-ben
Fényáram (?) 1400 lm/m
Garancia 3 év
Kromatikus hőmérséklet (?) 2700-6500 K
LED-ek száma 640 LED/m
Lefedettség (?) IP20
Munkahőmérséklet -15°C akár max. 45°C
Orsós tekercs 5 m
Sugárzási szög (?) 180°
Színvisszaadási index (CRI) (?) >90Ra
Teljesítmény (?) 15 W/m

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: