Beltéri világítás

Lakóház-világítás Lakóház-világítás --------------------------------- A projekt egy lakóház építése során valósult meg a városközpontban. Számításokat végeztünk a lámpatestek optimális mennyiségét, elhelyezését és teljesítményét illetően. Középiskola Középiskola --------------------------------- A Középiskola épületeinek energiafelhasználását csökkentő program keretein belül elkészült a világítás hatékonyabb, LED formájú fényforrásokra történő teljes cseréjének terve. Funpark világítása Funpark világítása ---------------------------------A Funpark szabadidőközpont szórakoztató zónájába nagy teljesítményű fénycsöves lámpákat szereltünk be. Kerékpáralkatrészeket áruló üzlet Kerékpáralkatrészeket
áruló üzlet
--------------------------------- A nagyarányú nappali fénnyel rendelkező helyiségeket úgy világítottuk meg, hogy a villamos energiafogyasztás a lehető legalacsonyabb legyen.
LED-világítás kulcsrakész megoldása a kultúrcsarnokba LED-világítás kulcsrakész megoldása a kultúrcsarnokba --------------------------------- A projektet kulcsrakész megoldásként valósítottuk meg a kultúrcsarnok felújítása során. A LED-lámpák használatával növeltük a helyiség megvilágítását. Designlámpák vendéglőbe Designlámpák vendéglőbe --------------------------------- A vendéglőben kiszámítottuk az ideális fényszintet és kiválasztottuk a lámpák ideális számát és elhelyezését. A megrendelésre készült lámpa fakerettel volt ellátva. Mennyezeti LED-lámpák biztonsági ügynökségre Mennyezeti LED-lámpák biztonsági ügynökségre --------------------------------- A régi fénycsövek zavaróan zúgtak, ezért megszólítottak bennünket, hogy a biztonsági ügynökség helyiségeit lássuk el új LED-lámpákkal. Ráadásként 50%-os villamosenergia-megtakarítást is elértek. A fitneszközpont mennyezeti LED-paneljei A fitneszközpont mennyezeti LED-paneljei --------------------------------- A majdnem 200 db fénycső LED-panelre történő cseréjével a konditerem kb. 2 MWh villamos energiát spórolt meg. Ennek köszönhetően a beruházás költségei az energiamegtakarítás révén nagyon gyorsan megtérültek. A könyvelőiroda rögzített LED-paneljei A könyvelőiroda rögzített
LED-paneljei
--------------------------------- Számítások segítségével megállapítottuk a LED-lámpák ideális számát és teljesítményét. A LED-paneleket a mennyezethez való rögzítéshez szükséges keretekkel együtt biztosítottuk.
Internetszolgáltató süllyesztett LED-paneljei Internetszolgáltató süllyesztett
LED-paneljei
--------------------------------- A csehországi Libereci kerület vezető internetszolgáltatója számára biztosítottuk helyiségeinek világítását energiatakarékos LED-panelek segítségével.
A magániskola függesztett LED-paneljei A magániskola függesztett
LED-paneljei
--------------------------------- A magánóvodának LED panelekből álló lámpa-összeállítást terveztünk a gyermekek sajátos szükségleteit figyelembe véve, ugyanis nekik megfelelő megvilágításra van szükségük, főként amikor a földön játszanak.
Lunapark világítása Lunapark világítása --------------------------------- A vidámparkba 80W teljesítményű fénycsöves lámpákat szereltünk be. Ezeket a mechanikai sérüléseknek ellenálló védőfedéllel kellett ellátni. Medúzás akvárium Medúzás akvárium --------------------------------- A medúzás akvárium teljes területét megvilágítottuk, beleértve a bisztrót is, ahová megrendelésre készült csillárokat hoztunk. Üzlet bemutatótermének LED-szalagjai Üzlet bemutatótermének
LED-szalagjai
--------------------------------- Ablakokat, ajtókat és télikerteket áruló üzlet bemutatótermének világítása.
Autóműhely Autóműhely --------------------------------- Az autóműhely nagy változásokon ment át, felújították és LED-fénycsöves lámpákkal látták el.