RGB LED-szalag, 14.4W/m, 12V, védelemmel IP54

 
  • 1 / 3
 

Teljesítmény: 14,4W/m. LED diódák száma: 60/m. IP-védettség: IP54. Fényerősség: akár 550lm/m. Választható színek. Bemeneti feszültség: DC 12V.

Elérhetőség Raktáron (422 m)
Ár Ft2 953 ÁFA nélkül
Ft3 750    
Termékkód 08211
Márka LED Solution
Kategória RGB LED szalagok
Jótállás 3 év
 

Fogtuk az ezüstbevonatos alapú, aranyhuzallal összekötött LED diódákat, elhelyeztük őket a kétrétegű réz NYÁK-lemezen és létrehoztuk a kompromisszumok nélküli LED-szalagot. A kiváló paraméterek és a meghosszabbított, 3-éves garancia nálunk magától értetődő. A gyenge minőségű LED-szalagokkal ellentétben a mi szalagjaink nem veszítenek gyorsan fényerősségükből és az egyes LED diódák véletlenszerű meghibásodása sem fenyeget.

Ugyanakkor a LED-szalag bármilyen színt képes létrehozni. A színek a piros, zöld és kék keverésével jönnek létre.

A 14,4W/m teljesítményből a szalag 550lm/m fényt állít elő. A LED diódák sűrűsége 60db/m, ennek köszönhetően a szalag teljes hosszában egyenletesen világít. Ezt a szalagot, a LED diódákból származó hő elvezetése miatt, alumíniumsínbe kell ragasztani. Minden szalagunk 3M 300LSE öntapadó fóliával van ellátva, amely kiválóan tapad az alaphoz. Az alapnak simának kell lennie és a szalag felragasztása előtt alaposan zsírtalanítani kell.

A szalag IP-védettsége IP20, ami azt jelenti, hogy nincs víz sem por elleni védettsége. Minden általunk kínált LED-szalag állítható fényerejű.

A feltüntetett ár a LED-szalag 1 méterére vonatkozik. Egy hagyományos köteg hossza 5 méter. Igyekszünk a szalagokat lerövidíteni úgy, hogy az Ön által rendelt hosszra már hálózati kábel csatlakozzon, de hálózati kábel nélküli szalagot is kaphat. Ezért javasoljuk, hogy használja ki hálózati konnektoraink széles kínálatát.

Amennyiben 5 méternél hosszabb LED-szalagot készül bekötni, javasoljuk a szalagot mindkét végéről táplálni, ezáltal nem kockáztatja a fényerősség látható csökkenését.

Ha a LED-szalag beszereléséhez tanácsra van szüksége, használja az itt található útmutatót.

Ezen szalag leggyakoribb felhasználása: falak, helyiségek, kirakatok, bárpultok fő- és dekorációs világítása, lépcsővilágítás.

Hasonló termékek

3M öntapadó szalag IGEN
Bekapcsolás max. hossza 5 m (10 m, ha mindkét végén csatlakoztatva van)
Bemeneti feszültség DC 12 V
Élettartam (?) akár 50 000 óra
Fény színe RGB
Fényáram (?) 550 lm/m
IP-védelem (?) IP54
Jótállás 3 év
LED chip típusa (?) LED SMD5050
LED-ek száma 60 LED/m
Működési hőmérséklet -15°C akár max. 45°C
Orsós tekercs 5 m
Sugárzási szög (?) 120°
Szalag szélessége 10 mm
Szalag vastagsága 2,6 mm
Színhőmérséklet (?) választható
Teljesítmény (?) 14,4 W/m
Vághatóság percminden 5 cm-ben

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: