Érintős LED-szalag fényerő-szabályozó profilba kapoccsal

 
  • 1 / 5
 

Feszültség: DC 9-28V. Terhelés: 10A/12V, 7,5A/24V, max. 120W.

Elérhetőség Raktáron (365 db)
Ár Ft4 354 ÁFA nélkül
Ft5 530    
Termékkód 061211
Márka LED Solution
Kategória Vezérlők LED szalagokhoz
Jótállás 2 év
 

A kisméretű fényerő-szabályozó  alumíniumsínekben vagy profilokban elhelyezett LED-szalagok fényerősségének szabályozására alkalmas. A fényerő-szabályozót a szalag és a tápforrás közé kell bekötni. A kapcsoló ujjérintésre működik a profilon keresztül. Érintéssel be- és kikapcsolhatja a szalagot, valamint szabályozhatja fényerősségét. A fényerő beállítását követően a fényerő-szabályozó, ki- és bekapcsolás esetén emlékszik az utolsó beállításra.

A fényerő-szabályozó megfelelő, akár 120W kimenőteljesítménnyel rendelkezik, viszont a LED-szalag profil érintő része legfeljebb 2m lehet, ami azt jelenti, hogy az ennél hosszabb világítást el kell választani a profil kapcsoló-érintő részétől, ahol a fényerő-szabályozó van telepítve – legalább egy miniatűr réssel, azonban a világítás teljes hossza legfeljebb 120W felvett teljesítménnyel működhet.

Kapcsokkal ellátott változat a forrasztás nélküli egyszerű beszerelés érdekében!!!

A fényerő-szabályozó modul nem kapcsolható be a szalag elemről történő táplálása esetén. Csak a dupla szigetelésű hálózati forrásokkal működik (kínálatunkban található források). A maximális áram 10A (7,5A 24V-nál = 180W).

!! A tápforrásra csak egy érintős fényerő-szabályozó köthető rá és nem kombinálható más vezérlőegységekkel vagy szürkületérzékelővel !!

!! Kerülje a tápforrástól a fényerő-szabályozóhoz vezető hosszú tápkábel használatát. Legfeljebb 2 m hosszú tápkábel használata javasolt !!

Csak hegyes forrasztópákát használjon! A közönséges forrasztópáka károsíthatja a termék alkatrészeit.

Hasonló termékek

Bemeneti feszültség DC 9-28 V
Dimmelési tartomány 0 - 100%
Jelenlegi terhelés 10 A (12 V) / 7,5 A (24 V)
Jelződióda színe sárga
Méretek 10 x 50 x 5 mm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: